+381 61/544-5454

+381 61/544-5454


Osetite sreću. Full inclusive Tarife

O nama

about

LOREM IPSUM

Na našem sajtu za rentiranje vozila, u najkraćem roku dolazite do konačnog rešenja problema prevoza tokom boravka u Beogradu.

Bez obzira na Vaše trenutne potrebe, u mogućnosti smo da Vam izađemo u susret i ponudimo široku paletu vozila na nekoj od mnogobrojnih lokacija u Beogradu. One su raspoređene na svim strateškim tačkama, počevši od aerodroma, preko okoline železničke i autobuske stanice, centra grada, poslovnih kvartova, ekskluzivnih delova grada…Gde god da ste Vi, tu smo i mi.

Ukoliko niste u prilici da sami preuzmete Rent-A-Car vozilo, naše osoblje će Vam dovesti automobil na svaku lokaciju koju naznačite. Asistencija Vam je garantovana u bilo kom trenutku.

NAŠA PONUDA

Shodno savremenim trendovima, pripremili smo Vam još jednu povoljnost: automobil možete da preuzmete u bilo kojoj poslovnici širom Srbije, a da ga vratite tamo gde to Vama najviše odgovara. Celokupnu ponudu automobila, možete da vidite u odeljku naši automobili.

Klasičan najam automobila proširili smo novinom na ovim prostorima – po znatno povoljnijoj ceni rentirajte i automobil i apartman, daleko jeftinije nego da ih iznajmljujete odvojeno.

Ukoliko Vam je iz bilo kog razloga potreban vozač, i to možemo da Vam ponudimo po izuzetnim uslovima, baš kao i privatnog vodiča kroz noćni život Beograda. Sa njim upoznajte mesta o kojima se najviše priča i na kojima je najbolji provod zagarantovan.

Untitled Document