+381 61/544-5454

+381 61/544-5454


1
2
3

  EASY GO

  RENT A CAR

  SAFER

  FASTER

  BETTER

  Rent a car Novi Sad

  ŠTA NUDIMO?

  Ponuda naše Rent-A-Car agencije u Novom Sadu je velika. U zavisnosti od potrebe korisnika Rent-A-Car usluga, na raspolaganju je široka paleta autmobila, od onih najmanjih pogodnih za vožnju gradom, preko kompaktnih i “poslovnih limuzina”, sve do luksuznih krstarica, SUV-a i kombi vozila. Imamo rešenje za sve zahteve. Posebna pogodnost koju nudimo je mogućnost da vozilo preuzmete u jednom gradu a vratite ga u drugom, po Vašem izboru i na osnovu ličnih potreba.
  Detaljni specifikaciju vozila kao i lokacije na kojima se nalaze poslovnice Rent-A-Car agencija, možete videti u tabeli ispod. Zajedničko za sve automobile je da su opremljeni svom opremom neophodnom za udobno i bezbedno putovanje gradom, okolinom, kraćim i dužim relacijama. Na Vama je, samo, da odaberete vozilo koje Vam najviše odgovara i uživate u boravku u Novom Sadu.

  novi-sad

  AKTIVNOSTI U NOVOM SADU

  Posle Beograda, Novi Sad je po broju stanovnika, samim tim i veličini, drugi grad u Republici Srbiji. Lociran je na samoj granici Bačke i Srema, na obalama Dunava i malog bačkog Kanala, u Panonskoj ravnici na severnim obroncima Fruške gore.
  Prva staništa datiraju još iz 1694. godine, pa je najveći grad Autonomne Pokrajine Vojvodine dugo bio jedan od centara srpske kulture. Iz tog razloga se nazivao i Malom Atinom. Zašto je sve ovo bitno za iznajmljivanje automobila? Jednostavno – kulturna tradicija je nastavljena i u 21. veku, tako da se u vojvođanskoj prestonici i dan danas održavaju brojne kulturne manifestacije, poput svetski poznatog festivala Exit sa više od 150.000 posetilaca, potom, tu su Film fest, Festival uličnih svirača, Novosadsko muzičko leto, Novi Sad “Tango grad”, brojne pozorišne predstave… Dakle, kulture ne manjka, ali podjednako je aktivna i privreda sa brojnim lokalnim i međunarodnim Sajmovima.

  Zašto da izaberete Easy Go

  Untitled Document